Find Us On Facebook
 
X

JADI STOKIS


Tawaran menjadi stokis/pengedar.

Kami sedang mencari 100 orang usahawan/bakal usahawan yang berminat untuk menjadi pengedar atau stokis atau Pusat Jualan seluruh negara untuk killer produt dari Rashwealth Group yang sangat laris dan terbukti berkesan .Gc Tea.

Dalam masa beberapa bulan sahaja jualan di sekitar lembah kelang termasuk Kuala Lumpur dan seluruh negara melebihi jutaan ringgit.Kini Gc tea telah berjaya memasuki pasaran Singapore.

Kami berbesar hati mempelawa anda membina rangkaian perniagaan bagi melahirkan seramai mungkin usahawan-usahawan berjaya dan menjana income lima,enam angka sebulan.

Latihan dan bimbingan disedia dari semasa ke semasa secara percuma.Jgn risau,jualan anda aksn melonjak setelah mempraktikkan ilmu yg diajar oleh mentor2 hebat dari group rashwealth.Disini kami bergerak secara berjamaah.

Pengenalan produt Gc tea.


GC TEA telah terbukti mampu menurunkan berat badan antara 3-7kg dlm masa yg singkat,dapat menurunkan bacaan paras gula untuk pengidap diabetis serta mengawal darah tinggi.

Untuk pengidap kencing manis kadar penurunan bacaan gula dikesan seawal tiga hari selepas mengamalkan gc tea.Sila rujuk gambar testimoni yg beresepah di wall fb saya dan boleh jg cuba search geogle "testimoni gc tea"

Gc tea juga mampu dan berupaya mrngurangkan berat badan dlm masa plg awal seminggu ke 2 minggu.Tahukah anda di Malaysia ada 16 juta orang yang menghadapi masalah obesiti. Jadi bayangkan betapa ramai pelanggan yang anda boleh tolong dengan memperkenalkan produk ini kepada mereka.

Sesiapa yang berminat sila hubungi kami dengan segera, untuk kami hantar maklumat lanjut.

Ustaz ahmad buhori UAB
01113237223
Pengedar sah Gc tea RASHWEALTH


Terima kasih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan